vineri, 11 iulie 2014

Igiena alimentaţiei, reguli alimentare


 

În cadrul Atelierului de vacanţă –”Invitaţie la educaţie”, joi 3 iulie, la Liceul Tehnologic Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat activitatea cu tema: Igiena alimentaţiei, reguli alimentare. A avut loc următorul program:

- Asezonarea preparatelor – prezentare powerpoint, eleva Pavelescu Alina, clasa a IX-a C;

- Igiena în bucătărie – prezentare powerpoint, Corbeanu Dana, clasa a IX-a C;

- Utilaje şi ustensile în bucătărie – prezentare powerpoint, eleva Măciuceanu Amelia,  clasa  a IX-a C;

- Prezentarea laboratorului ”Tehnica servirii” prezentarea a  două tipuri de  mice-en-place:  ”de întâmpinare” şi ”pentru masa festivă”;

- Degustarea unei prăjituri: ”Pandişpan cu vişine” realizată de către elevii: Constantin Alexandra, Cîrjan Petruţa, Dură Sandra.

Elevii implicaţi în activităţile de mai sus au fost coordonaţi de d-na prof. Deaconeasa Diana.

La activitate au participat: directorul prof. ing. Ruxanda Constantin Cristian,  d-na prof. Niţoi Octaviana, bibliotecar Păun Valerica, elevi ai liceului şi elevi înscrişi în programul Atelierul de Vacanţă organizat de Biblioteca Judeţeană “Antim Ivireanul” Vâlcea.

Din partea Bibliotecii Judeţene “Antim Ivireanul” Vâlcea -  secţia ”Împrumut Carte pentru Adulţi” au sprijinit activitatea: Jivan Maria, Enache Camelia, Zamfir Zenovia, Văduva Magdalena, Cheran Georgiana, Constantin Ecaterina, Plăviţu Ionela. De la secţia ”Sala de Lectură”: Pârnuţă Ioana, Smedescu Emilia, Călineanu Veronica, Tănăsoiu Cristiana și Fieraru Rodica.



bibl. Păun Valerica




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu