În cadrul Atelierului
de vacanţă –”Invitaţie la educaţie”, joi 3 iulie, la Liceul Tehnologic Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat
activitatea cu tema: Igiena alimentaţiei, reguli alimentare. A avut loc următorul program:
- Asezonarea preparatelor – prezentare powerpoint, eleva Pavelescu Alina,
clasa a IX-a C;
- Igiena în bucătărie – prezentare powerpoint, Corbeanu Dana, clasa a IX-a C;
- Utilaje şi ustensile în bucătărie – prezentare powerpoint, eleva Măciuceanu
Amelia, clasa a IX-a C;
- Prezentarea
laboratorului ”Tehnica servirii” prezentarea a două tipuri de mice-en-place: ”de
întâmpinare” şi ”pentru masa festivă”;
- Degustarea unei prăjituri: ”Pandişpan cu vişine” realizată de către
elevii: Constantin Alexandra, Cîrjan Petruţa, Dură Sandra.
Elevii implicaţi în activităţile de mai sus au fost
coordonaţi de d-na prof. Deaconeasa Diana.
La activitate au participat: directorul prof. ing. Ruxanda
Constantin Cristian, d-na prof. Niţoi Octaviana,
bibliotecar Păun Valerica, elevi ai liceului şi elevi înscrişi în programul
Atelierul de Vacanţă organizat de Biblioteca Judeţeană “Antim Ivireanul”
Vâlcea.
Din partea Bibliotecii Judeţene “Antim
Ivireanul” Vâlcea - secţia ”Împrumut Carte pentru Adulţi” au sprijinit
activitatea: Jivan Maria, Enache Camelia, Zamfir Zenovia, Văduva Magdalena,
Cheran Georgiana, Constantin Ecaterina, Plăviţu Ionela. De la secţia ”Sala de
Lectură”: Pârnuţă Ioana, Smedescu Emilia, Călineanu Veronica, Tănăsoiu Cristiana și Fieraru Rodica.
bibl.
Păun Valerica
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu