luni, 25 iunie 2012

Bibliotecarul, prietenul copiilor si tinerilor

Album foto Bibliotecarul, prietenul copiilor si tinerilor.

 Noi, bibliotecarele de la Sala de lectură şi Secţia Împrumut carte pentru adulţi, am mers la Centrul de plasament nr. 3 Rm. Vâlcea, unde a avut loc întâlnirea lunară cu copiii şi personalul de acolo.
 Acestă întâlnire are loc în cadrul proiectului „Bibliotecarul, prietenul copiilor şi tinerilor”. A fost organizată oră de lectură, a fost prezentat un film şi copiilor le-au fost dăruite mici cadouri.
Am fost aşteptate ca de fiecare dată cu multă căldură şi surprize. Ne-au fascinat cu programul pregătit special pentru noi, prietenii lor, compus din scenete, dans, recital poetic şi muzică. Sunt minunaţi! Şi personalul este foarte pregătit şi preocupat de educaţia acestor copii. În pregătirea programului au fost coordonaţi de educatoarele specializate: Maria Ţeveloiu şi Diana Roescu.
Pe 1 iunie am fost invitate la serbarea pregătită pentru ziua lor, a copiilor. Şi de această dată ne-au surprins cât de bine au fost pregătiţi de educatoarea Maria Ţeveloiu.Album foto Serbarea de 1 Iunie, de la Centrul de Plasament nr. 3 Râmnicu Vâlcea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu