joi, 17 mai 2012

Dialog intre generatii: “Dificultăți ale vieții și modalități de depășire a acestora”


Update 27 mai 2012: Album foto de la manifestare

“Idealurile care mi-au luminat calea și din cînd în când mi-au dat curaj reînnoit de a întâmpina viața cu voioșie au fost bunătatea, frumusețea și adevărul.”
 Albert Einstein


În data de 24mai 2012, la  Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul” Vâlcea, a avut loc activitatea ,,Dialog între generații" organizată de secțiile Sala de lectură și Secţia Împrumut carte pentru adulţi, alături de Clubul pensionarilor „Alexandru M. Alexiu” Vâlcea.
Activitatea s-a desfășurat în cadrul proiectului: “Persoana vîrstnică parte activă în viața socio-culturală a comunității ”.
Tema: “Dificultăți ale vieții și modalități de depășire a acestora”.  Invitați:
prof. Geta Bărbuș, dr. Elena Gândăcioiu, prof. Silvia Turbureanu, psiholog Octaviana Nițoiu, d-na Anastasia Stroescu, pensionară și decană de vârstă, elevi de la Grupul Școlar Oltchim Râmnicu Vâlcea, coordonați de psiholog Octaviana Nițoiu, elevi de la Palatul copiilor, coordonați de prof. Silvia Turbureanu și pensionari.
Au fost împărtășite numeroase experiențe de viață, s-au pus multe întrebări, s-au găsit răspunsuri și rezolvări. Tinerii au fost foarte activi și implicați, a fost un adevărat dialog între generații din care am avut fiecare de învățat câte ceva.
Le-am oferit participantílor și o surpriză: o tânără de 14 ani, elevă la Școala nr. 10 din Rm. Vâlcea, Adnana Dinea, a susținut un frumos recital de muzică populară.
Filmarea activităţii a fost realizată de Valentin Şchiopu, bibliotecar.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu