vineri, 22 noiembrie 2013

"Cele mai importante lecţii de viaţă"

Diferenţa dintre şcoală şi viaţă? La şcoala ţi se dă o lecţie, apoi un test. În viaţă, ţi se dă un test care te învaţă o lectie. 
Tom Bodett

 
                        

"Cartea ,,Cele mai importante lecţii de viaţă,, este extraordinară prin profunzimea ei. Hal Urban, doctor în istorie, educaţie şi psihologie prezintă 20 de principii cu rădăcini adânci în bunul simţ, cât şi în compasiune. Subiectele, adunate într-o viaţă de profesor, se concentrează pe o gamă largă de concepţii uşor de înţeles, de adevăratul sens al succesului şi importanţa distracţiei - cartea vă va ajuta să găsiţi ceea ce este mai bun în viaţă la ceilalţi şi în voi înşivă."
                                           Pat Croce 
  
Joi, 21 noiembrie, la orele 16.00, la Sala de Conferinţe a Bibliotecii Judeţene "Antim Ivireanul" Vâlcea, s-a desfăşurat activitatea "Cele mai importante lecţii de viaţă". A fost organizată de secţiile Sala de Lectură şi "Împrumut Carte Adulţi".
Au fost prezentate de către elevi oportunităţi, posibilităţi ale vieţii descrise în cartea ,,Cele mai importante lecţii de viaţă", a autorului Hal Urban. Dr. Georgiana Ţârcomnicu a susţinut prezentarea "Trăieşte frumos şi sănătos fără tutun".

Moderatoare a fost prof. Maria Dumitru,invitat - preot prof. Petre Mateiescu.

Au participat elevi de la:
*Grupul Şcolar Sanitar "Antim Ivireanul" Rm. Vâlcea, coordonaţi de prof. Antoanela Predescu
*Colegiul Economic Rm. Vâlcea, coordonaţi de prof. Maria Dumitru, consilier educativ
*Colegiul Naţional de Informatică "Matei Basarab" Rm. Vâlcea,coordonaţi de prof.dr. Dumitru Lazăr
*Liceul Tehnologic  Rm. Vâlcea, coordonaţi de psihologul Octaviana Niţoi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu