marți, 26 iunie 2012

Minte sanatoasa in corp sanatos

Album foto "Minte sanatoasa in corp sanatos"

Astăzi, 26 iunie 2012, a avut loc manifestarea "Minte sănătoasă în corp sănătos", cum se spune in latină, Mens sana in corpore sano.
Acest eveniment s-a desfășurat în cadrul proiectului "Dialog între generații", care are loc lunar, ca  parteneriat între Sala de lectură și Secția Împrumut carte pentru adulți ale B.J.A.I. Vâlcea și Clubul pensionarilor ''Alexandru M. Alexiu'' Vâlcea.

Au participat:
- din partea Direcției de Sănătate Publică Vâlcea, dr. Gândăcioiu Cristina, care a și moderat manifestarea
- din partea Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al Județului Vâlcea asistent social Vlăsceanu Romulus și inspector Pîslaru Ionuț
- prof. pensionar Slăvuțeanu Eugenia
- psiholog Nițoiu Octaviana - Grup Școlar Oltchim Rm. Vâlcea
- psiholog Nichita Ligia - Grup Școlar Henri Coandă Rm. Vâlcea
- prof. Dumitru Maria - Colegiul Economic Rm. Vâlcea
- preot Barbu Victor
- pensionari
- elevi de la liceele amintite.

Îndemnul adresat de catre toți cei care au luat cuvântul a fost același: NU TREBUIE NICI MĂCAR SĂ VĂ GÂNDIȚI SĂ ÎNCERCAȚI DROGURILE! Aveți atâtea lucruri frumoase de făcut, aveți nevoie de sănătate a minții, a trupului și a sufletului, așa că nu trebuie să vă sinucideți încercând astfel de substanțe.


IMNUL VIETII! Maica Tereza

Viata este o sansa, accept-o!
Viata este fumusete, admir-o!

Viata este bucurie, gust-o!

Viata este un vis, trasforma-l in realitate!

Viata este o provocare, infrunt-o!

Viata este datorie, indeplineste-o!

Viata este un joc, joaca-l!

Viata este pretioasa, ai grija de ea!

Viata este bogatie, conserv-o!

Viata este iubire, bucura-te!

Viata este mister, descopera-l!

Viata este promisiune, indeplineste-o!

Viata este tristete, depaseste-o!

Viata este un imn, canta-l!
Viata este o lupta, accept-o!
Viata este aventura, risc-o!

Viata este fericire, merit-o!

Viata este Viata, apar-o!


37 de comentarii:

  1. Căutați un împrumut? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited da împrumuturi companiilor și persoanelor fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul: (augustaibramhim11@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua, numele meu este Victoria Alberto, o victimă a fraudei în mâinile creditorilor false. i-au pierdut aproximativ 45000.00 $, deoarece am nevoie de un capital mare de $ 200,000.00. Aproape că a murit, am avut nici un loc pentru a merge. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces am pierdut fiul meu. Nu am putut sta din nou, acest lucru se întâmplă. martie 2016, am întâlnit un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, dna Olivia Daniel, care în cele din urmă ma ajutat să asigure un credit într-o companie. mamă bună Vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumesc, și poate Dumnezeu să continue să vă binecuvânteze. Am dori, de asemenea, să folosească această oportunitate de a consilia colegii români, că există mai multe escroci acolo, așa că, dacă aveți nevoie de un împrumut, și doresc să obțină un credit rapid, numai prin dna înregistra Olivia Daniel prin e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com ). De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: (victoriaalberto78gmail.com). dacă aveți orice îndoială. te rog ea este singura persoană de încredere și de încredere.
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. VREAȚI NICIODATĂ O ÎMPĂMÂNTĂ DE ÎMPRUMUT?

    Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o mică afacere și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Creditele noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maximă este prioritatea noastră. Obiectivul nostru principal este de a vă ajuta să obțineți serviciile pe care le meritați. Folosim propria noastră tehnologie de risc desemnată pentru a vă oferi dreptul la împrumut de afaceri pentru a vă putea dezvolta afacerea. Serviciile noastre sunt rapide și fiabile, împrumuturile sunt aprobate în termen de 24 de ore de la aplicarea cu succes. Oferim credite de la o gamă minimă de 5.000 $ la un maxim de 1 miliard de dolari.

    Te afli într-un pic de probleme cu facturile neplătite și nu știi în ce direcție să merg sau unde să te întorci? Dar despre găsirea unei firme de renume pentru consolidarea datoriilor, care vă poate ajuta să reduceți rata lunară, astfel încât să aveți opțiuni de rambursare la prețuri accesibile, precum și să respirați atunci când vine vorba de sfârșitul lunii și facturile trebuie plătite? contactați-ne astăzi prin intermediul: midland.credit2@gmail.com

    Serviciile noastre includ următoarele:

    * Împrumut de proprietate Achiziții
    * Credite pentru camioane
    * Imprumuturi personale
    * Împrumuturi de consolidare a datoriilor
    * Credite auto
    * Credite de afaceri
    * Împrumuturi pentru educație
    * Credit ipotecar
    * Credite de refinanțare
    * Imprumut pentru casa

    Vă oferim un împrumut cu o rată a dobânzii scăzută de 3% și o durată a împrumutului de la 1 până la 30 de ani pentru a plăti împrumutul (sigur și negarantat). Nu țineți problemele financiare pentru dvs. pentru a nu fi stăpânul datoriilor sau stresul financiar NOTĂ: Țineți minte că va dura doar mai puțin de 1 până la 2 ore pentru a procesa fișierul dvs. este 100% garantat indiferent de Scorul dvs. de credit . Suntem autorizați și confidențialitatea dvs. este 100% sigură cu noi. Nu te mai îngrijora de împrumuturile sau de finanțele tale.

    Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
    Compania Email midland.credit2@gmail.com
    Compania NMLS ID: 315276.
    Site-ul companiei: midlandcreditonline.com


    Motto: Investiții pentru generații.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,
    numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugeram că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

    Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care mi-a luat împrumutul de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma creditului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărtăși vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune din Mama Alicia Radu

    Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți această mărturie astăzi. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
    De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cauți un împrumut? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Global Finance Limited oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul
    (augustaibramhim11@gmail.com)

      APPLICATION DATA
    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția curentă la locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma imprumutata necesara:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Religia:
    15) Ați aplicat înainte:
    16) Data nașterii:
    Mulțumiri,

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut,
    Numele meu este ROBBI de la Cirebon Jawa Barat Indonezia, aș vrea să-i mulțumesc mamei Alicia Radu că mi-a ajutat să obțin un împrumut bun după ce am suferit mult în mâinile creditorilor falși on-line care mă înșală să câștig bani fără să-mi ofere un împrumut au avut nevoie de un împrumut în ultimii 3 ani pentru a-mi începe propria afacere în orașul Cirebon unde locuiam și am căzut în mâinile unei companii false din Turcia care ma înșelat și nu mi-a oferit un împrumut. și eu sunt foarte frustrat pentru că mi-am pierdut toți banii într-o companie falsă din Turcia, pentru că îi datorez băncii și prietenilor mei și nu am nimeni să alerg, până la o zi de credință pe care un prieten al meu la numit Siti Aminah după ce a citit mărturia ei despre cum a obținut un împrumut de la mama Alicia Radu, așa că a trebuit să o contactez pe Siti Aminah și mi-a spus și m-au convins să-l contactez pe mama Alicia Radu că era o mamă bună și trebuia să-mi aduc curaj și am contactat-o ​​pe mama Alicia Radu și eu am fost surprins de împrumutul meu prelucrat și aprobat și în 3 ore împrumutul meu a fost transferat în contul meu și sunt foarte surprins că acesta este un miracol și trebuie să mărturisesc despre lucrarea bună a Mamei Alicia Radu
    așa că aș sfătui pe toți cei care au nevoie de un împrumut pentru a contacta mama Alicia Radu email: (aliciaradu260@gmail.com) și vă asigur că veți depune mărturie, așa cum am făcut și puteți, de asemenea, contactați-mă pentru mai multe informații despre Mama Alicia Radu : (robbi5868@gmail.com) și încă puteți să-l contactați pe Siti Aminah, care mi-a prezentat-o ​​pe mama Alicia Radu prin e-mail: (sitiaminah6749@gmail.com)
    poate Dumnezeu să continue să binecuvânteze și să iubească pe mama Alicia Radu să-mi schimbe viața financiară

    RăspundețiȘtergere
  7. o organizație de credite certificată care oferă împrumut persoanelor fizice și cooperează
    organismele care au nevoie de împrumut pentru întreprinderi de mici dimensiuni, investiții personale cu
    o rată a dobânzii de 3%. Franciza noastră include local și internațional
    împrumuturi pentru persoane din întreaga lume. De asemenea, operează prin intermediul contului online
    transferul la nivel global. Cuvântul nostru de ceas este onestitate și încredere. Pentru mai multe informații
    sau anchete Vă rugăm să ne contactați prin intermediul assurancefinanceloan@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut,
    Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor redus de creditare și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la bănci locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite zone ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Oferim tot felul de credite de orice fel companiilor și persoanelor fizice, la un nivel scăzut și la prețuri accesibile 2% rata dobânzii. Capitalul nostru și procesul de creditare este sigur, autentic și 100% garantat și garantat. Vă interesează, contactați-mă prin e-mail; (helenwilson719@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  10. Bună ziua tuturor.
    Sunt aici pentru a împărtăși comentariile care vor fi minunate pentru cei care au nevoie de un împrumut. Numele meu este doamna Elena Burlacu din orasul Ramnicu Valcea din Romania. Aici și aș dori să recomand ajutorul extraordinar pe care îl obțin de la doamna Esther Patrick,
    Cu tot respectul, mama doamnei Esther mi-a dovedit că "cel care stă între tine și obiectivul tău este o poveste nerezonabilă care îți păstrezi mereu de ce nu poți ajunge" de Jordan Belfort are dreptate. După ani de căutări pentru un împrumut, am primit-o în sfârșit de la Esther Patrick. Deci, Oamenii mei, cred că este timpul să știm cine este corect, de înțeles și cine ne poate ajuta într-adevăr, pentru ca toți să ajungem la obiectivul nostru de a găsi un împrumut din diferite motive. Contactați doamna Esther Patrick prin e-mail: (estherpatrick83@gmail.com)

    Astăzi pentru un împrumut și nu ezitați să-i spuneți iubitului dvs. o dată despre Esther Patrick pentru că este o mamă de bună calitate și mi-a împrumutat împrumutul pe care îl folosesc pentru a-mi plăti facturile de spital, puteți, de asemenea, să mă contactați prin acest e-mail: (elenaburlacu35@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

    Când totul este spus și făcut, se spune mai mult decât se face. Așa că trăiți adevărul. Descoperă-ți dragostea și doresc să-i mulțumesc și prietenei mele, Gloria Johnson, care mi-a prezentat-o ​​doamnei Esther Patrick, așa că imediat entuziasmul tău și-ți aplică visele. Pune-ți vorbele. Îmbrățișați-vă binecuvântarea și lăsați-ne să ne amintim în această zi.
    Contactați doamna Esther Patrick prin e-mail: (estherpatrick83@gmail.com)
    Mulțumesc tuturor că Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți.

    RăspundețiȘtergere
  11. Numele meu este Azmi, vreau să folosesc acest mediu pentru a avertiza oamenii care caută un împrumut, sunt o mulțime de escroci și împrumuturi fals creditor pe internet. Aș dori să împărtășesc mărturia mea despre modul în care ALLAH ma ajutat cu mama Alicia Radu după ce am fost înșelat de 6 creditori. Aproape am pierdut speranța până când ALLAH mi-a folosit ROBBI pentru a obține împrumutul meu de 10.000 de mii de la mama Alicia Radu în mai puțin de 24 de ore fără presiune și cu rate de dobândă de numai 2%.

    Am fost foarte surprins când verificam soldul contului meu bancar și am constatat că suma pe care am trimis-o a fost trimisă direct contului meu fără întârziere. Aș promite că voi împărtăși veștile bune, astfel încât oamenii să poată obține împrumuturi ușoare fără stres. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați-l pe mama Alicia Radu email: (aliciaradu260@gmail.com) și cu harul lui ALLAH Nu vă va dezamăgi să obțineți un împrumut.

    si puteti in continuare contacta ROBBI care ma prezentat mamei Alicia Radu prin e-mail: (robbi5868@gmail.com)

    De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (azmi88455@gmail.com) dacă aveți nevoie de informații despre cum am primit împrumutul meu de la mama Alicia Radu,
    poate ALLAH să continue să binecuvânteze mama Alicia Radu Și este familia

    RăspundețiȘtergere
  12. Dragi solicitanți de împrumut.

    Sunteți în orice dificultate financiară? Vrei să începi propria afacere? Această societate de împrumut a fost înființată în întreaga lume cu scopul de a ajuta săracii și oamenii cu dificultăți financiare de viață. Dacă doriți să solicitați un împrumut, reveniți la noi cu detaliile de mai jos pe e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Nume:
    Suma imprumutata necesara:
    Durata împrumutului:
    Numar de mobil:

    Mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze
    ÎNCREDERE
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  13. Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legal. Dar compania MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria împrumuturilor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditată de consiliul de împrumuturi pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Ne-a fost acordat privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Problema creditului nu trebuie să vă împiedice să obțineți împrumutul de care aveți nevoie.

    Serviciile noastre includ urmatoarele: -
    * Credite pentru investitori
    *Consolidarea datoriilor
    * Al doilea ipotecar
    * Împrumuturi de afaceri
    *Imprumuturi personale
    * Împrumuturi internaționale

    Nici o garanție socială și niciun cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți exact ce vreți și vă vom face cu adevărat visul vostru real. Compania MIDLAND CREDIT spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumut de mici dimensiuni, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii, mergeți la achiziționarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

    Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
    Emailul companiei midland.credit2@gmail.com
    Compania NMLS ID: 315276.
    Site-ul companiei: midlandcreditonline.com

    Motto: Investiții pentru generații.

    RăspundețiȘtergere
  14. Salut,
    Numele meu este ROBBI de la Cirebon Jawa Barat Indonesia, aș dori să mulțumesc mamei Alicia Radu pentru că mi-a ajutat să obțin un împrumut bun după ce am suferit mult în mâinile creditorilor falși on-line care mă înșeală să câștig bani fără să-mi ofere un împrumut au avut nevoie de un împrumut în ultimii 3 ani pentru a-mi începe propria afacere în orașul Cirebon, unde am trăit și am căzut în mâinile unei companii false din Turcia care ma înșelat și nu mi-a oferit un împrumut. și eu sunt foarte frustrasă pentru că mi-am pierdut toate banii într-o companie falsă din Turcia, pentru că o datorez băncii și prietenilor mei și nu am nimeni să alerg, până la o zi de credincioșie pe care un prieten al meu la numit Siti Aminah după ce a citit mărturia ei despre cum a obținut un împrumut de la mama Alicia Radu, așa că a trebuit să-l contactez pe Siti Aminah și mi-a spus și m-au convins să-l contactez pe mama Alicia Radu că era o mamă bună și trebuia să recuperez curajul și am contactat-o ​​pe mama Alicia Radu și cu mine am fost surprins de împrumutul meu procesat și aprobat și în 3 ore împrumutul meu a fost transferat în contul meu și sunt foarte surprins că este un miracol și trebuie să mărturisesc despre lucrarea bună a Mamei Alicia Radu
    așa că aș sfătui pe toți cei care au nevoie de un împrumut pentru a contacta mama Alicia Radu email: (aliciaradu260@gmail.com) și vă asigur că veți depune mărturie așa cum am făcut și puteți, de asemenea, contactați-mă pentru mai multe informații despre Mama Alicia Radu : (robbi5868@gmail.com) și încă mai puteți contacta Siti Aminah care mi-a prezentat-o ​​pe mama Alicia Radu prin e-mail: (sitiaminah6749@gmail.com)
    poate Dumnezeu să continue să binecuvânteze și să iubească pe mama Alicia Radu să-mi schimbe viața financiară

    RăspundețiȘtergere
  15. BERLAKU UNTUK PINJAMAN PRIBADI DENGAN TINGKAT BUNGA SANGAT RENDAH

    Halo, saya Richards Anderson, pemberi pinjaman uang pribadi.

    Apakah Anda berhutang budi kepada beberapa orang?
    Apakah Anda memerlukan dukungan finansial?
    Apakah skor kredit Anda buruk?
    Apakah bank telah menolak Anda?

    Tugas kami adalah untuk mendukung Anda dalam upaya keuangan Anda sehingga Anda tidak perlu khawatir lagi. Reagan Loan Company hadir di sini untuk menyederhanakan pinjaman dan membantu Anda mendanai bisnis Anda dan kami akan membantu Anda melalui prosedur pinjaman yang mudah dan Anda yakin akan pinjaman kami. Yang harus Anda lakukan adalah memberi kami kredensial Anda dan kepercayaan Anda dapat diterapkan kepada kami dari mana saja

    Dari kategori bisnis apakah Anda termasuk kami yang meminjamkan dan dengan paket pembayaran mudah Anda akan bebas dan bebas
    Sebagai pelaku bisnis, Anda dapat menerapkan dalam mata uang apa pun yang Anda inginkan.

    Anda bisa mendaftar sekarang

    Perusahaan Pinjaman Reagan
    Email: reaganloancompany@gmail.com

    Richards Anderson

    RăspundețiȘtergere
  16. Numele meu este doamna Parwati Dudi, sunt o femeie de afaceri din Indonezia Am pierdut dar 20 de milioane rupia Indonezia la un creditor fals împrumut magazinul meu a fost aproape și am pierdut speranța în viață în această zi care a fost loial când am trecut prin internet I a văzut o mărturie online despre un prieten care a primit un împrumut de la doamna Rebecca Walker. Mi sa spus că este o mamă onestă, așa că am solicitat un împrumut de 100 de milioane rupia Indonezia de la mamă, astfel după procesul de împrumut, împrumutul meu a fost transferat în contul meu bancar și astăzi, am avut un magazin pe care mi-l conduc afacerea și astazi mi-am platit datoriile, toate datorita mamei Rebecca Walker ea este o mama buna Asa ca imi promit sa depun marturie si sa impartasesc vestea mea buna de zi cu zi din zi si sa poti contacta de asemenea email-ul mamei (rebeccawalker700@gmail.com)
     dacă aveți nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Rebecca Walker, sunteți foarte liber să mă contactați pe numărul meu Whatsapp: +62 838-2119-1900
    De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (parwatidudi350@gmail.com)
     poate Dumnezeu să continue să o binecuvânteze și să o protejeze pentru că este o persoană bună.
     e-mailul mothe: (rebeccawalker700@gmail.com)
     numărul meu Whatsapp: +62 838-2119-1900
     e-mailul meu: (parwatidudi350@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  17. Numele meu este doamna Parwati Dudi, sunt o femeie de afaceri din Indonezia Am pierdut dar 20 de milioane rupia Indonezia la un creditor fals împrumut magazinul meu a fost aproape și am pierdut speranța în viață în această zi care a fost loial când am trecut prin internet I a văzut o mărturie online despre un prieten care a primit un împrumut de la doamna Rebecca Walker. Mi sa spus că este o mamă onestă, așa că am solicitat un împrumut de 100 de milioane rupia Indonezia de la mamă, astfel după procesul de împrumut, împrumutul meu a fost transferat în contul meu bancar și astăzi, am avut un magazin pe care mi-l conduc afacerea și astazi mi-am platit datoriile, toate datorita mamei Rebecca Walker ea este o mama buna Asa ca imi promit sa depun marturie si sa impartasesc vestea mea buna de zi cu zi din zi si sa poti contacta de asemenea email-ul mamei (rebeccawalker700@gmail.com)
     dacă aveți nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Rebecca Walker, sunteți foarte liber să mă contactați pe numărul meu Whatsapp: +62 838-2119-1900
    De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (parwatidudi350@gmail.com)
     poate Dumnezeu să continue să o binecuvânteze și să o protejeze pentru că este o persoană bună.
     e-mailul mothe: (rebeccawalker700@gmail.com)
     numărul meu Whatsapp: +62 838-2119-1900
     e-mailul meu: (parwatidudi350@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  18. Salut,
    Numele meu este ROBBI de la Cirebon Jawa Barat Indonesia, aș dori să mulțumesc mamei Alicia Radu pentru că mi-a ajutat să obțin un împrumut bun după ce am suferit mult în mâinile creditorilor falși on-line care mă înșală să câștig bani fără să-mi ofere un împrumut au nevoie de un împrumut în ultimii 3 ani pentru a-mi începe propria afacere în orașul Cirebon, unde am trăit și am căzut în mâinile unei companii false din Turcia care ma înșelat și nu mi-a oferit un împrumut. iar eu sunt foarte frustrat pentru că mi-am pierdut toate banii într-o companie falsă din Turcia, pentru că o datorez băncii și prietenilor mei și nu am pe nimeni să alerg, până la o zi de credință pe care un prieten al meu la numit Siti Aminah după ce a citit mărturia ei despre cum a obținut un împrumut de la mama Alicia Radu, așa că a trebuit să-l contactez pe Siti Aminah și mi-a spus și m-au convins să-l contactez pe mama Alicia Radu că era o mamă bună și trebuia să mă ridic curaj și am contactat-o ​​pe mama Alicia Radu și cu mine am fost surprins de împrumutul meu procesat și aprobat și în 3 ore împrumutul meu a fost transferat în contul meu și sunt foarte surprins că este un miracol și trebuie să depun mărturie despre lucrarea bună a Mamei Alicia Radu
    așa că aș sfătui pe toți cei care au nevoie de un împrumut pentru a contacta mama Alicia Radu email: (aliciaradu260@gmail.com) și vă asigur că veți depune mărturie, așa cum am făcut și puteți, de asemenea, contactați-mă pentru mai multe informații despre Mama Alicia Radu : (robbi5868@gmail.com) și încă puteți să-l contactați pe Siti Aminah, care mi-a prezentat-o ​​pe mama Alicia Radu prin e-mail: (sitiaminah6749@gmail.com)
    poate Dumnezeu să continue să binecuvânteze și să iubească pe mama Alicia Radu să-mi schimbe viața financiară

    RăspundețiȘtergere
  19. Numele meu este Azmi, vreau să folosesc acest mediu pentru a avertiza oamenii care caută un împrumut, sunt o mulțime de escroci și împrumuturi fals creditor pe internet. Aș dori să împărtășesc mărturia mea despre modul în care ALLAH ma ajutat cu mama Alicia Radu după ce am fost înșelat de 6 creditori. Aproape am pierdut speranța până când ALLAH mi-a folosit ROBBI pentru a obține împrumutul meu de 10.000 de mii de la mama Alicia Radu în mai puțin de 24 de ore fără presiune și cu rate de dobândă de numai 2%.

    Am fost foarte surprins când verificam soldul contului meu bancar și am constatat că suma pe care am trimis-o a fost trimisă direct contului meu fără întârziere. Aș promite că voi împărtăși veștile bune, astfel încât oamenii să poată obține împrumuturi ușoare fără stres. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați-l pe mama Alicia Radu email: (aliciaradu260@gmail.com) și cu harul lui ALLAH Nu vă va dezamăgi să obțineți un împrumut.

    si puteti in continuare contacta ROBBI care ma prezentat mamei Alicia Radu prin e-mail: (robbi5868@gmail.com)

    De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (azmi88455@gmail.com) dacă aveți nevoie de informații despre cum am primit împrumutul meu de la mama Alicia Radu,
    poate ALLAH să continue să binecuvânteze mama Alicia Radu Și este familia

    RăspundețiȘtergere
  20. Salut,
    numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugeram că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt încă cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

    Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care ma prezentat creditorului inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care a primit împrumutul meu de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma de împrumut pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărtăși veștile bune, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut ușor fără presiune Mama Alicia Radu

    Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți această mărturie astăzi. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
    De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă aveți nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, sunteți foarte liber să mă contactați și vă voi răspunde cu plăcere pentru că puteți, de asemenea, altele după ce ați primit împrumutul.

    RăspundețiȘtergere
  21. Numărul meu de Whatsapp: +62 838-2119-1900
    E-mailul meu: (parwatidudi350@gmail.com)
    Dna Rebecca Walker (rebeccawalker700@gmail.com)
    Numele meu este doamna Parwati Dudi, sunt o femeie de afaceri din Indonezia Am pierdut, dar 20 de milioane de rupii Indonezia pentru un credit împrumutat fals Magazinul meu a fost aproape și mi-am pierdut speranța în viață în această zi, care a fost loial când am trecut pe internet. a văzut online o mărturie despre o prietenă care a primit un împrumut de la doamna Rebecca Walker. Mi s-a spus că este o mamă cinstită, așa că am solicitat un împrumut de 100 de milioane de rupii din Indonezia de la mamă, așa că, după procesul de împrumut, împrumutul meu a fost transferat în contul meu bancar și astăzi, am avut un magazin pe care mi-am condus afacerea și astăzi mi-am plătit datoria, mulțumesc Mamei Rebecca Walker, este o mamă bună, așa că promit să mărturisesc și să-mi împărtășesc zilnic veștile mele bune și poți contacta și e-mail-ul mamei (rebeccawalker700@gmail.com)
     dacă aveți nevoie de informații despre cum am obținut împrumutul meu de la mama Rebecca Walker, sunteți foarte liber să mă contactați pe numărul meu de Whatsapp: +62 838-2119-1900
    Puteți, de asemenea, să mă contactați prin e-mail: (parwatidudi350@gmail.com)
     Dumnezeu să continue să o binecuvânteze și să o protejeze pentru că este o persoană bună.

    RăspundețiȘtergere
  22. O veste bună pentru toți cei interesați să obțină un împrumut de capital și alte forme de împrumut în diverse scopuri.
    Folosim platforma de publicitate online a companiei noastre pentru a anunța publicului larg că oferim împrumut pentru companii private, persoane fizice, proprietari de afaceri, e.t.c, la o rată a dobânzii scăzută.

    Acest lucru este de a informa publicul larg că compania noastră de împrumuturi este o organizație globală de creditare dedicată furnizării de împrumuturi în numerar garantate rapid persoanelor fizice și companiilor calificate cu o dobândă subvenționată pe an. Am ajutat numeroase persoane și organizații care se confruntă cu dificultăți financiare în întreaga lume. Când aplicați cu noi, aplicați cu o companie de încredere care are grijă de nevoile dvs. de finanțare. Vom avea grijă de dvs. pe tot parcursul procesului.

    Vino astăzi la biroul nostru sau ne poți contacta prin e-mail Madam BRIDGET COOPER: COOPERBRIDGET22@GMAIL.COM
    Ne puteți contacta și pe Whatsapp: +1 (929) 251-1654

    Puteți obține următoarele împrumuturi de la noi;

    Împrumut de capital de afaceri,
    Imprumut personal,
    împrumut imobiliar,
    Împrumut fără datorii,
    Împrumut educațional,
    împrumut de înființare a companiei,
    Împrumut individual,
    Împrumut pentru asistență medicală
    Împrumut agricol
    Împrumut auto

    Nu ezitați să ne contactați astăzi și să experimentați oportunitatea de schimbare a vieții financiare pe care firma noastră o oferă. Fiți martor la ofertele noastre de astăzi, astfel încât să puteți informa alții care au nevoie de împrumut pentru a experimenta și libertatea financiară pe care o aveți.

    Încă o dată ne puteți contacta prin e-mail Madam BRIDGET COOPER: COOPERBRIDGET22@GMAIL.COM.
    Ne puteți contacta și pe Whatsapp: +1 (929) 251-1654
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  23. Numărul meu de Whatsapp: +62 838-2119-1900
    E-mailul meu: (parwatidudi350@gmail.com)
    Dna Rebecca Walker (rebeccawalker700@gmail.com)
    Numele meu este doamna Parwati Dudi, sunt o femeie de afaceri din Indonezia Am pierdut, dar 20 de milioane de rupii Indonezia pentru un credit împrumutat fals Magazinul meu a fost aproape și mi-am pierdut speranța în viață în această zi, care a fost loial când am trecut pe internet. a văzut online o mărturie despre o prietenă care a primit un împrumut de la doamna Rebecca Walker. Mi s-a spus că este o mamă cinstită, așa că am solicitat un împrumut de 100 de milioane de rupii din Indonezia de la mamă, așa că, după procesul de împrumut, împrumutul meu a fost transferat în contul meu bancar și astăzi, am avut un magazin pe care mi-am condus afacerea și astăzi mi-am plătit datoria, mulțumesc Mamei Rebecca Walker, este o mamă bună, așa că promit să mărturisesc și să-mi împărtășesc zilnic veștile mele bune și poți contacta și e-mail-ul mamei (rebeccawalker700@gmail.com)
     dacă aveți nevoie de informații despre cum am obținut împrumutul meu de la mama Rebecca Walker, sunteți foarte liber să mă contactați pe numărul meu de Whatsapp: +62 838-2119-1900
    Puteți, de asemenea, să mă contactați prin e-mail: (parwatidudi350@gmail.com)
     Dumnezeu să continue să o binecuvânteze și să o protejeze pentru că este o persoană bună.

    RăspundețiȘtergere
  24. Căutați un împrumut? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited acordă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin (augustaibramhim11@gmail.com)
    APPLICATION DATA
    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția actuală la locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma necesară:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului: 14) Religia:
    15) Ați solicitat înainte:
    16) Data nașterii:
    Mulțumiri,

    RăspundețiȘtergere
  25. Salut,
    numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. în ianuarie 2018, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Augusta Ibramhim, vreau să profit de această ocazie să vă mulțumesc și Dumnezeu să continue să te binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe indonezienii că există mulți escroci, așa că dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă prin doamna Augusta Ibramhim și o puteți contacta prin e-mail: augustaibramhim11 @ gmail.com). puteți să mă contactați și prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

    RăspundețiȘtergere
  26. Bună ziua, Cauti un împrumut?
    sunteți locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited acordă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. pentru tot personalul sau oamenii, vă rugăm să ne contactați imediat pentru ajutor financiar urgent sau stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri;
    Desigur, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumut de afaceri / investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să vă gândiți să obțineți un împrumut? Ai nevoie serios de împrumut de urgență pentru a-ți începe propria afacere?
    Sunteți datorii? Aceasta este șansa dvs. de a vă atinge dorința, acordăm împrumuturi personale, împrumuturi de afaceri și împrumuturi corporative și orice fel de împrumut, o puteți contacta pe doamna Augusta Ibramhim și pur și simplu conectați-vă cu doamna Augusta Ibramhim prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com.
     De asemenea, mă puteți contacta prin acest e-mail: juliasimon460@gmail.com. dacă aveți îndoieli. vă rog, el este singurul care este de încredere și de încredere.thanks.E-mail: augustaibramhim11@gmail.com

    APPLICATION DATA

    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția actuală la locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma necesară:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Religia:
    15) Ați solicitat înainte:
    16) Data nașterii:
    Mulțumiri,

    RăspundețiȘtergere
  27. Nama saya Rahma Henny dari Ajman di Dubai UAE, saya adalah korban penipuan di tangan pemberi pinjaman, saya ditipu $ 3.000 karena saya membutuhkan pinjaman $ 90.000 untuk modal usaha dan hutang. Saya frustrasi saya tidak punya tempat untuk pergi, dan bisnis saya hancur dalam proses.

    Itu semua terjadi pada bulan Maret 2019, sampai saya bertemu orang-orang daring yang bersaksi tentang pemberi pinjaman nyata Mrs. GRACE ALEXANDER jadi saya mengajukan pertanyaan dan dia memperkenalkan saya kepada seorang ibu GRACE yang baik yang akhirnya membantu saya mendapatkan pinjaman tanpa jaminan $ 90.000 dengan suku bunga rendah. di perusahaan pinjaman GRACE ALEXANDER.

    Saya ingin mengambil kesempatan ini untuk berterima kasih kepada Ny. Grace, semoga Tuhan terus memberkati Anda, Ibu Grace atas kejujuran dan perbuatan baik Anda.

    Jika Anda membutuhkan pinjaman atau pinjaman tanpa jaminan, segera hubungi ibu Grace dengan mengirim email ke (gracealexanderloancompany@gmail.com)

    Anda juga dapat menghubungi saya melalui rahmahenny45@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Nama saya Rahma Henny dari Ajman di Dubai UAE, saya adalah korban penipuan di tangan pemberi pinjaman, saya ditipu $ 3.000 karena saya membutuhkan pinjaman $ 90.000 untuk modal usaha dan hutang. Saya frustrasi saya tidak punya tempat untuk pergi, dan bisnis saya hancur dalam proses.

    Itu semua terjadi pada bulan Maret 2019, sampai saya bertemu orang-orang daring yang bersaksi tentang pemberi pinjaman nyata Mrs. GRACE ALEXANDER jadi saya mengajukan pertanyaan dan dia memperkenalkan saya kepada seorang ibu GRACE yang baik yang akhirnya membantu saya mendapatkan pinjaman tanpa jaminan $ 90.000 dengan suku bunga rendah. di perusahaan pinjaman GRACE ALEXANDER.

    Saya ingin mengambil kesempatan ini untuk berterima kasih kepada Ny. Grace, semoga Tuhan terus memberkati Anda, Ibu Grace atas kejujuran dan perbuatan baik Anda.

    Jika Anda membutuhkan pinjaman atau pinjaman tanpa jaminan, segera hubungi ibu Grace dengan mengirim email ke (gracealexanderloancompany@gmail.com)

    Anda juga dapat menghubungi saya melalui rahmahenny45@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  29. O zi buna

    Aveți nevoie de finanțe pentru a vă extinde sau a vă stabili propria afacere?
    Oferim împrumuturi pentru împrumuturi private, comerciale și personale, cu rate de dobândă anuale foarte mici cu 3% în decursul unui an până la 20 de ani, perioada de rambursare a oricărei părți a lumii.
    Împrumuturile noastre sunt bine asigurate pentru securitatea maximă este prioritatea noastră.
    Orice persoane interesate ar trebui să ne contacteze prin e-mail: nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  30. OFERTA DE ÎMprumut AFFORDABIL FĂRĂ TAXE SUPLIMENTARE Bună ziua, Care sunt nevoile dvs. financiare? Acordăm împrumuturi de la minimum 2.000,00 USD la maximum 100.000.000,00 USD, cu o durată confortabilă care variază de la 1 la 30 de ani, la o rată a dobânzii foarte redusă de 3%. Ai nevoie de un împrumut pentru afaceri? Ai nevoie de un împrumut personal? Vrei să cumperi o mașină? Vrei să refinanțezi? Aveți nevoie de un credit ipotecar? Aveți nevoie de un capital uriaș pentru a începe propunerea de afaceri sau extinderea? Ți-ai pierdut speranța și crezi că nu există nicio cale de ieșire, iar sarcinile tale financiare încă persistă? Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru o posibilă cooperare în afaceri Contactați-ne prin e-mail: luckybensonloanfirm@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna,
    Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână datorită finanțării inadecvate? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte institute financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite domenii ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Oferim tot felul de împrumuturi de orice sumă pentru companii și persoane fizice, cu o dobândă scăzută și accesibilă de 3%. Procesul nostru de capital și creditare este sigur, autentic și garantat 100%. Interesat va rugam sa ma contactati prin e-mail; (sarahmichael831@gmail.com)
    Whatsapp: +1 315-284-1764
    Viber: +1 315-284-1764

    RăspundețiȘtergere
  32. VEȘTI BUNE; Căutați ajutor financiar sau un împrumut urgent pentru a vă plăti facturile sau datoriile? indiferent de împrumut, poate ar trebui să ne contactați astăzi prin e-mail: pedroazevedo532@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  33. OFERTA DE ÎMprumut AFFORDABIL FĂRĂ TAXE SUPLIMENTARE Bună ziua, Care sunt nevoile dvs. financiare? Acordăm împrumuturi de la minimum 2.000,00 USD la maximum 100.000.000,00 USD, cu o durată confortabilă care variază de la 1 la 30 de ani, la o rată a dobânzii foarte redusă de 3%. Ai nevoie de un împrumut pentru afaceri? Ai nevoie de un împrumut personal? Vrei să cumperi o mașină? Vrei să refinanțezi? Aveți nevoie de un credit ipotecar? Aveți nevoie de capital imens pentru a începe propunerea de afaceri sau extinderea? Ți-ai pierdut speranța și crezi că nu există nicio cale de ieșire, iar sarcinile tale financiare încă persistă? Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru o posibilă cooperare în afaceri Contactați-ne prin e-mail: luckybensonloanfirm@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  34. OFERTA DE ÎMprumut AFFORDABIL FĂRĂ TAXE SUPLIMENTARE Bună ziua, Care sunt nevoile dvs. financiare? Acordăm împrumuturi de la minimum 2.000,00 USD la maximum 100.000.000,00 USD, cu o durată confortabilă care variază de la 1 la 30 de ani, la o rată a dobânzii foarte redusă de 3%. Ai nevoie de un împrumut pentru afaceri? Ai nevoie de un împrumut personal? Vrei să cumperi o mașină? Vrei să refinanțezi? Aveți nevoie de un credit ipotecar? Aveți nevoie de capital imens pentru a începe propunerea de afaceri sau extinderea? Ți-ai pierdut speranța și crezi că nu există nicio cale de ieșire, iar sarcinile tale financiare încă persistă? Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru o posibilă cooperare în afaceri Contactați-ne prin e-mail: luckybensonloanfirm@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  35. Salut,
    numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. în ianuarie 2018, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Augusta Ibramhim, vreau să profit de această ocazie să vă mulțumesc și Dumnezeu să continue să te binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe indonezienii că există mulți escroci, așa că dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă prin doamna Augusta Ibramhim și o puteți contacta prin e-mail: augustaibramhim11 @ gmail.com). puteți să mă contactați și prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

    RăspundețiȘtergere
  36. Toate mulțumesc instituțiilor de credit pentru împrumut pentru că m-au ajutat cu împrumutul meu de 135.000,00 USD, după ce a fost înșelat de 6 ori de către oameni falși care se ridică la împrumuturi.

    Numele meu este rethabile grace, sunt din Africa de Sud și locuiesc în orașul Johannesburg. Acum o lună căutam un împrumut online și am văzut creditori diferiți pe internet și cu câteva mărturii false și am aplicat de la ei și tot ce am primit a fost escrocii, am aplicat mai mult de 6 companii și am fost înșelat până la capăt. Așa că am renunțat la speranță până când am decis să verific din nou dacă voi găsi ajutor în timp ce căutam și m-am stabilit să caut o companie legitimă de împrumut. Am găsit această companie numită Instituții de credit de împrumut. Am văzut multe mărturii pe care oamenii le comentează dar pentru că am fost înșelat în mod individual, am crezut că este o înșelătorie, dar am făcut ceea ce mi s-a cerut și am așteptat împrumutul meu, iar domnul Ilie mi-a spus în mai puțin de 48 de ore că voi fi cu împrumutul meu în siguranță, nu cred am crezut că este și o înșelătorie, așa că în acea zi a fost noapte în Africa de Sud și am dormit a doua zi dimineața când m-am trezit, am primit o alertă de la banca mea că există bani pe contul meu și imediat am sunat banca mea pentru a confirma iar managerul băncii mi-a spus să vin imediat la bancă și m-am dus imediat, banca s-a deschis în timp ce managerul băncii mi-a verificat contul. Am văzut o sumă de 135.000,00 USD, adică dolari americani și i-am explicat managerului că am solicitat o împrumut online și managerul meu de bancă era sho Am verificat dacă a existat încă o companie de împrumut reală și legitimă, sunt atât de fericită, mulțumită instituțiilor de credit de împrumut, am decis să scriu pe internet, deoarece am văzut că alți oameni o fac și depun mărturie despre această companie, de aceea postez acest mesaj online oricui are nevoie de un împrumut, chiar dacă ați fost înșelat înainte de a solicita de la această companie și fiți siguri că această companie nu vă va dezamăgi. Cu respect pentru oricine îmi citește mesajul și puteți contacta această companie prin e-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com
    folosesc și Whatsapp: +393510483991
    Încă o dată salutările mele către oricine îmi citește mesajul și mă rog să fii fericit, așa cum sunt astăzi cu această companie, deoarece aduc mai mulți oameni la această companie pentru a ajuta.

    Spune că eu Rethabile Grace te-a îndreptat spre ele

    RăspundețiȘtergere
  37. Numele meu este Omar, sunt cetățean al Iordaniei. dar locuiesc în Austria. Am încercat să obțin un împrumut pentru a-mi începe afacerea, dar nimic nu mi-a ieșit până când nu navigam pe internet și am văzut pe cineva mărturisind despre cum a primit un împrumut de la instituțiile de credit de împrumut, așa că am copiat contactul (Loancreditinstitutions00@gmail.com) așa că i-am contactat și am solicitat un împrumut de 25.000 USD, care a fost aprobat și acordat, iar acum am început afacerea și totul merge bine. dacă doriți să obțineți un împrumut, vă rugăm să le contactați E-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com sau utilizează și Whatsapp: +393510483991 și se aplică.

    Mulțumiri

    RăspundețiȘtergere